logo
 
-------------------------------- Tekniske Tips ----------------------------------

De tekniske tipsene på denne siden har tidligere stått i klubbavisen "Bicilindrica". Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at klubbens ledelse ikke kan ta ansvar for innholdet i tipsene.

DVD om service (21.01.2005)

(Bicilindrica nr. 4/2004)

Den australske Centauro Owners Group har utgitt en kjempeflott DVD:
http://www.centauro-owners.com/shop.html
Han som står for innholdet i DVD’en (Brad) blir gitt de beste skussmål på det australske forumet, han kan sine ting og operer i et profesjonelt verksted.
Jeg kjøpte et eksemplar (US$25+8=33,- inkl. frakt) og det tok bare ei ukes tid å få den hit. PayPal for betaling med kredittkort anbefales.

Dette er en 50-minutters svært profesjonelt laget DVD som går gjennom service av sykkelen, som vel er generelt gyldig for alle Guzzier, gi&ta litt på detaljene.

Her får man jo også med seg justering av tannreimer, hvor det synes å være skjær i sjøen for den uinvidde. Den har også en meget bra seksjon med justering av EFI systemet som jeg regner med (?) er rimelig felles for alle Guzzier som har mistet forgasserne i utviklingens navn? Noen som vet om det er forskjeller her?

Videre har DVD’en en seksjon fra sykkelutstillinga i Melbourne i 2003 hvor de viser mange flotte italienere.
Godbiten for oss i mørke vintermåneder er en seksjon hvor de tar oss med på Centauro’en på en prøvetur med camera&lyd på en svingete veg.

Herlig! Jeg sier bare løp&kjøp!

Rolf J (96)


Tilbake
 

Copyright © 2002-2011 Norsk Moto Guzzi Klubb Webmaster