logo
 
-------------------------------------- Arkiv ---------------------------------------

Knut Holte beste klubbmedlem i Nordic Open (04.09.2016)

Knut Holte er kåret til klubbens beste Classic Racing-fører i Nordic Open, klasse 7A, og får dermed den oppsatte pengepremien fra klubben (se årsmøtereferatet).

Knut Holte utropes til vinner av premien som klubben har satt opp til vår beste classic racing-fører på italiensk sykkel 2016. Med andreplass sammenlagt i Nordic Open vil også «pallplass-tillegget» bli utbetalt. Knut ledet med 15 poeng før siste racehelg i Karlskoga og ville utvilsomt ha tatt hele cupen om han hadde deltatt der i stedet for å være på IOM som publikum! Knut har knivet tett med svenske Thomas Grandell i sesongen, Thomas har vel 40-50 hester mere i Suzukien sin enn Knut har i sin Guzzi, men det har likevel vært kniving helt til døra! En av konkurrentene, Rolf Johansen, skriver i en mail at det finnes vel neppe en mere velfortjent vinner enn Knut Holte! Han har hatt en helt utrolig sesong, satt perser og vært på pallen i alle løpene han har deltatt i. VI GRATULERER!

Øvrige klubbmedlemmer som deltok i Nordic Open kl. 7A med italiensk sykkel gjorde det også bra; Jørn O. Jøntvedt kom på 4. plass sammenlagt, Rolf Johansen på 8. plass og Erik Joner på 16. plass.

Alle resultatene fra NO finnes her: http://crc.no/resultater/Tilbake til arkivet
 

Copyright © 2002-2011 Norsk Moto Guzzi Klubb Webmaster