logo
 

VELKOMMEN TIL GUZZI-KLUBBENS HJEMMESIDE

Vi ønsker alle velkommen til Norsk Moto Guzzi Klubbs hjemmeside, og håper at dere finner nyttig og interessant informasjon her. Vi mottar gjerne tips om ting som bør legges under NYHETER. Tipsene kan sendes til klubbens e-postadresse guzzi@online.no . Vi oppfordrer også til flittig bruk av diskusjonsforumet.

Elin Vandevjen
(leder/kontaktperson)

Italiensk vårtreff 2018 (21.03.2018)

Se info under fanen "Treffkalender".

Saker til årsmøtet 2018 (21.03.2018)

Norsk Moto Guzzi Klubbs årsmøte avholdes i forbindelse med vårtreffet på Rinnleiret 8.-10. juni. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet, sendes ledelsen innen 15. april.

Bicilindrica nr 1/2018 (04.03.2018)

Årets første utgave av Bicilindrica ble levert på posten fredag 2. mars.

Takk til Moto Guzzi Sørlandet (14.09.2017)

Litt sent, men like oppriktig ment: HJERTELIG TAKK både til dyktige arrangører og alle deltakerne for et svært hyggelig og vellykket høsttreff på Tregde 1.-3. september.

Takk til Rokken Guzzi Lag (05.06.2017)

Hjertelig takk til Rokken Guzzi Lag for nok et kjempefint treff. Dere innfridde også denne gangen de skyhøye forventingene treffdeltakerne hadde til treffet; et særdeles velorganisert arrangement, stor gjestfrihet, god mat og til og med strålende vær på lørdagen! Takk også til alle deltakere fra inn- og utland for at dere kom - uten dere hadde det ikke blitt noe treff!

Maarten Magers selvbiografi er nå kommet! (21.06.2016)

Maarten Mager var norsk Guzzi-importør i over 30 år, og har hatt stor innflytelse MC-miljøet i Norge - både når det gjelder touring og motorsport. Nå er selvbiografien hans "Hollender funnet på Sognefjell" kommet!

Les mer...

Norske Moto Guzzi-grupper på Facebook (24.04.2016)

Norsk Moto Guzzi Klubb har en egen lukket Facebook-gruppe som heter det samme som klubben.

I tillegg finnes det flere lokale grupperinger som også er på Facebook; den ferskeste av disse er Moto Guzzi Sørlandet som Are Skahjem har opprettet for å samle guzzisti og andre italiener-kjørere på Sørlandet. Øvrige grupper er MidtNorsk GuzziLag, Moto Guzzi Jæren, Rokken Guzzi lag og Østenfjeldske Foroverlænede Guzzisters Forening.

Les mer...

Guzzi-klubben på Facebook (13.12.2014)

Nå har også Guzzi-klubben fått egen gruppe på Facebook. Gruppen heter Norsk Moto Guzzi Klubb og er en lukket gruppe for klubbens medlemmer og andre som har tilknytning til italienske motorsykler.

Melding til nye forum-brukere (25.11.2012)

På grunn av stor pågang av "spammere" som har lagt seg inn med e-postadresser som slutter på .com, er det inntil videre lagt inn sperre slik at det ikke er mulig å registrere seg med e-postadresse ....@......com. Dersom du er en seriøs bruker som ønsker å registere deg, men bare har e-post som slutter på .com (f.eks. ....@hotmail.com, .....@gmail.com), vennligt ta kontakt med klubbens ledelse.

 

Copyright © 2002-2011 Norsk Moto Guzzi Klubb Webmaster